No video

INDONESIA VS MALAYSIA (FT : 5-7) - AFF MNC Futsal Championship 2018

  • Dipublikasikan tanggal Bulan Yang lalu

    MNCTV OfficialMNCTV Official

    Lamanya: 2:12:36

    Ikut main games yuk!
    Ada 2 caranya:
    1. Photo Competition: Upload foto kamu yang sedang menyaksikan live streaming ID-films MNCTV Official pada MNCTVMobile.
    2. GIF Activity : screenshot tayangan live streaming ID-films, GIF akan muncul pada sesi commercial break.
    Kirim jawaban kamu di mnctvmobile.com bit.ly/2Qroamh
    #AFFMNCFutsalChampionship2018 #Futsal

ปล่อยให้ฉัน ด้วยตัวเอง
ปล่อยให้ฉัน ด้วยตัวเอง

Garuda Girly Gay 😂😂😂

23 hari yang lalu
Wadaw Gaming
Wadaw Gaming

Biarpun Kalah Kita pantang Menyerah Siapa pendukung indonesia 👇

23 hari yang lalu
AceRay 24
AceRay 24

Bagus Malaysia

24 hari yang lalu
[*DJ Faiz Lagenda*]
[*DJ Faiz Lagenda*]

hahaha balasan kutuk malaysia lagi kan kalah

25 hari yang lalu
lekirXjr FO3
lekirXjr FO3

Kenapa kalau malaysia away kat indo asyik mng je kalau diorang away kat malaysia tak pernah menang

27 hari yang lalu
Jaka Protocol Jaka Protocol
Jaka Protocol Jaka Protocol

Haha,wasit curang ea😂😂futsal,bola sepak,badminton,hoki juga indog tetap kalah dengan malaysia,nilai uang juga jauh ketinggalan..ingat malaysia adalah majikan kalian ea😂😂

Bulan Yang lalu
MrRedguy09
MrRedguy09

alaaahai..indon je pun. brazil ke argentina ke lainla nk mekak mekak..ini indon..kam0n😂😂

Bulan Yang lalu
Opo Kono
Opo Kono

Malaysia Maine. gawor

Bulan Yang lalu
Mohd Azrin
Mohd Azrin

Tahniah!!!harimau malaya,hancurkan kesombongan indonesia

Bulan Yang lalu
Nasrul Hakim
Nasrul Hakim

1:41:07 rakyat indonesia tunjuk apa itu ?

Bulan Yang lalu
࿐ོNeγ ZxM ༄
࿐ོNeγ ZxM ༄

Tiangnya curang corruption harus dihukum..

Bulan Yang lalu
JESS NO BOWO
JESS NO BOWO

Menang dibangga"in terus ngehina indon kalau udh kalah jdi pura pura bijak. Dihina balek gak terima wkkwkwkw MENTAL PECUNDANG. #MALAYTOT

Bulan Yang lalu
Shazwan Souffly
Shazwan Souffly

Indon looser n noob😛😛😜

Bulan Yang lalu
Shazwan Souffly
Shazwan Souffly

Indon so low mentality n low educated...😃😄😃😄

Bulan Yang lalu
HAFIZ DARKSIDE
HAFIZ DARKSIDE

AHAHAHAHAHAHA...KALAH..INDON NOOB...ML NOOB..PUBG NOOB..FUTSAL NOOB..BOLA NOOB..AHHAAHAHA..INDON BISA APA ???

Bulan Yang lalu
jack sparow
jack sparow

Ga akan ada habis kalo tetap saling blas , lucunya yang hina itu sesama muslim. Allah tuhan kita, Rasulullah Nabi kita, tapi berbeda negara? Suku? Tapi kita saudara AGAMA. Di akhirat kelak siapa yg kita cari? Saudara seagama.. Bukan saudara se negara

Bulan Yang lalu
nazri Pak E
nazri Pak E

bocah bocah

Bulan Yang lalu
ticos hunt
ticos hunt

Tim Malaysia ada - BoBoiboy, Upin Ipin, Ejen Ali vs Tim Indon ada tempe, bakso, TKI bancuh simen, udah pasti INDON tewas di kandang sendiri... bhahahahahahahahahahaha

Bulan Yang lalu
Faizal Faizal
Faizal Faizal

Pengulasnya terlalu tinggi memuji pemain sendiri dan akhirnya terlalu tunduk pula kebawah bila tewas ditangan Malaysia. Ha ha ha ho ho ho hi hi hi.

Bulan Yang lalu
Muhammad syahmi Khalid
Muhammad syahmi Khalid

Berlagak gile pengulas😂😂kalah gak

Bulan Yang lalu
ปล่อยให้ฉัน ด้วยตัวเอง
ปล่อยให้ฉัน ด้วยตัวเอง

HOW DO YOU FEEL INDONESIA ? OK OR NOT ? Thailand Vs Indonesia .. Thailand 3 - Indonesia 2. DON'T BE CRY OK 😭 . WE love you 😂

Bulan Yang lalu
MR RAY
MR RAY

Indonesia jgn pikir malaysia kaleng"

Bulan Yang lalu
Hermawan Be
Hermawan Be

😊malaysia hebat,banyak kemajuan,semoga juara,dan indonesia ttp semangat,harapan msh ada

Bulan Yang lalu
Kurniawan HR
Kurniawan HR

nama andika k.

Bulan Yang lalu
Muhammad Azrul Azrul
Muhammad Azrul Azrul

indog bodoh

Bulan Yang lalu
peduli apa
peduli apa

indon??woww..kecohh matt

Bulan Yang lalu
azlan muhd nor
azlan muhd nor

takraw menang futsal menang alhamdulillah

Bulan Yang lalu
bollok serrok
bollok serrok

Kah kah kah kah

Bulan Yang lalu
bule sinting
bule sinting

Waduh mas selamat... bener sekali apa yg loe nyanyikan; 'kalau kalah berkali - kali, bikin sakit hati'.... waaah😪😪😪

Bulan Yang lalu
Amar Amar
Amar Amar

Indon mmg mcm nie.. x boleh terima kekalahan.. kalo ada bencana malaysia jgn bantu indon.. negara x thu bersyukur dgn pemberian Allah..

Bulan Yang lalu
Agus Rudi
Agus Rudi

Assalamualaikum, Rekan-rekan semua. Kami dari PMR SMAN 17 Garut mempersembahkan sebuah Film Pendek dengan tema "Relawan Sejati" mau tau keseruan film pertama kami? Apa itu relawan? Dan bagaimna tugas seorang relawan itu? Silahkan akang dan teteh tonton video di link berikut ini. . https://youtu.be/O4YQOaYGvY4 Dan mohon Like and Share agar Film Pendek PMR SMAN 17 Garut menjadi Film Pendek yg terbaik dalam Perlombaan Gebyar Kreativitas PMR VI. Terimakasih karena like & share mu sangat berarti untuk kami 🙏🏻🙏🏻 "Relawan tidak dibayar bukan berarti tidak bernilai, tapi karena tak ternilai"

Bulan Yang lalu
Ejay Twentyone
Ejay Twentyone

Indogybab ye💪🏻 Cuba lagi next time Hahahaha LOSER

Bulan Yang lalu
skinnyBran
skinnyBran

Hi

Bulan Yang lalu
Syahir Nizam
Syahir Nizam

Panggil ivan gunawaan dong srh jadi penjaga gawang 😂😂

Bulan Yang lalu
sydd azizz
sydd azizz

SIAPA KITA..!!

Bulan Yang lalu
sydd azizz
sydd azizz

Semangat Perak Team Gaurus

Bulan Yang lalu
mugiwara no luffy
mugiwara no luffy

BBS tu bleh dah join GBS. kamilah gang,gang gang bas sekolah. Roti boy tu bole juai tempe ka bakso plak

Bulan Yang lalu
Dennis Sutandi
Dennis Sutandi

MIN KALO BOLEH SARAN. Score nya jangan di tulis di judul. Jadi yang belom nonton masih bisa seru

Bulan Yang lalu
Dragunov Korok
Dragunov Korok

Indonesia 5 fouls Malaysia 4 fouls Malaysia 2 yellow cards WTF ????

Bulan Yang lalu
mohd Afizan
mohd Afizan

🇲🇾high to fly......

Bulan Yang lalu
ah mat
ah mat

pake sarung malaysia wkwkwkw

Bulan Yang lalu
Jazari Jailer
Jazari Jailer

Terbaik la @jasmanpatmee

Bulan Yang lalu
superhero judge
superhero judge

Plyer no 6 indonesia sorang tu je yang aku tengok power individual skills.yang lain biasa2 je.berlainan dengan malaysia hampir kesemua plyers individual skills

Bulan Yang lalu
John Green
John Green

Final malaysia vs thailand

Bulan Yang lalu
Brutus Beefcake
Brutus Beefcake

Indon di ganyang aja donk

Bulan Yang lalu
ปล่อยให้ฉัน ด้วยตัวเอง
ปล่อยให้ฉัน ด้วยตัวเอง

Indonesia why wrongs with you .. hahahahhahahaha 😂😂😂😂😂😂😂

Bulan Yang lalu
SLSBLNH
SLSBLNH

ปล่อยให้ฉัน ด้วยตัวเอง Rip English :( sad

14 jam yang lalu
ปล่อยให้ฉัน ด้วยตัวเอง
ปล่อยให้ฉัน ด้วยตัวเอง

+Wadaw Gaming wadaw gaming is gayming 💩

23 hari yang lalu
Wadaw Gaming
Wadaw Gaming

Jangan Sombong lu

23 hari yang lalu
Rizky Alfiansyah
Rizky Alfiansyah

Seharusnya EGY, SADDIL, RIVALDO , SUPRIYADI, LILYPALI, BETO. IKUTAN BIAR BERENANG EHH"BIAR MENANG"

Bulan Yang lalu
Rizky Alfiansyah
Rizky Alfiansyah

☺️ /|\ /\

Bulan Yang lalu
Mohammad firdaus Sulaiman
Mohammad firdaus Sulaiman

tahniah malayaia

Bulan Yang lalu
Jejaka Pemalu
Jejaka Pemalu

kalah dgn mlysia tu pkra biasa tak tengok pun kita blh tahu yg indo msti kalah

Bulan Yang lalu
NUSANTARO
NUSANTARO

Gausah dimainin aja si maruk runtuboy bikin kalah aja

Bulan Yang lalu
Indog Line
Indog Line

Indonesia kalah malaysia lagi hahaha

Bulan Yang lalu
azham aziz
azham aziz

Indon bngsat udah kalah

Bulan Yang lalu
Erfin Naufal
Erfin Naufal

Negara give away

Bulan Yang lalu
Robbi Yanti
Robbi Yanti

Tolong buat pltihh cari pemain yg lebih bgus bnyak bibit diindo yg kualitas nya lbih baik,,maaf klo sya komen sperti ini krna sya sudh bosan dengan pemain ini selalu kalh dengan tim yg dibilang masih jauh sekelas Erova

Bulan Yang lalu
Your Buddies
Your Buddies

indonesia mahu menang senang aja.. guna orang melayu.. jangan guna orang jawa.. jawa otak tempe,senang kena provoke LOL 😂

Bulan Yang lalu
salamm mansor
salamm mansor

hujung2 ... menangnya sorak... game nya copottt🤣🤣🤣🤣🤣

Bulan Yang lalu
Irfan Irfan
Irfan Irfan

mantapp indonesia walaupun kalah tetaplah semangat,tdk sudi sya memuji malaysia walaupun menang yg raja tukan claim

Bulan Yang lalu
kptmu
kptmu

Kok indon bisa kalah..dasar asu..bajingan..

Bulan Yang lalu
Robbi Yanti
Robbi Yanti

Indon ga bakal menng

Bulan Yang lalu
Waghih Nesmilan
Waghih Nesmilan

Jiran kalau nak menang ke atas Malaysia senang aja..jauhkan rasa iri hati..jangan menghujat sesama sendiri..simple!!!😌😌😌

Bulan Yang lalu
anggun prmtsr
anggun prmtsr

semangat indonesia

Bulan Yang lalu
Tarik Masuk Keluar Lagi
Tarik Masuk Keluar Lagi

kalah tipis gpp . yg penting dalan sepak bola kita punya generasi emas. buktinya indonesia junior mampu tembus 8 besar . malaysiaaa ?? hahahaha

Bulan Yang lalu
Waghih Nesmilan
Waghih Nesmilan

Ahh sembang la kau😌😌

Bulan Yang lalu
aiman syafiq KassimFamily
aiman syafiq KassimFamily

ah udah kalah tempat sendiri malu gue jadi rakyat indonesia komentator juga nggk profesional

Bulan Yang lalu
MJ
MJ

Tahniah 🇲🇾 Takziah 🇮🇩

Bulan Yang lalu
Diana Diar
Diana Diar

Ridzwan Bakri ❤ jesri nmbr 6 pemain harapn malaysia lincahhh ❤ orng sabah mmng lincah2 klau main futsal cewahhh 👍😂 terbaik bossku bangga baaaa siaaa ❤🇲🇾

Bulan Yang lalu
Diana Diar
Diana Diar

i cr4py bila masa aku claim bodoh baca komen tu elok2 laaa bikin panas jak kau ni 🙄 klau memang betul iwan bakri orng sabah .. saya kenal baa dia bodoh jgk kau ni 🙄🙄 bilng orng claim2 .. kau kau laaa selangor selangor laa klau sabah sabah laaa . Ada aku kesah

29 hari yang lalu
Diana Diar
Diana Diar

i cr4py iwan bakri orang tawau sabah oke x benda aku mo claim negara sendri bodoh tu simpan2 jugak bossku 🙄

29 hari yang lalu
i cr4py
i cr4py

Orang borneo memang suka claim. Patutlah sebelah2 je dengan indon. Selangor relax je power takde pun aku baca komen orang claim. Borneo oh borneo

Bulan Yang lalu
smagas samarinda
smagas samarinda

Kembalilah Albagir...:'(

Bulan Yang lalu
smagas samarinda
smagas samarinda

Mungkin kultur futsal di level junior sampai klub kita gak selaras dgn filosofi yg ingin dibawa oleh pelatih timnas...mungkin di situ letak masalahnya...

Bulan Yang lalu
Muhammad ashraf
Muhammad ashraf

Salam 7 -5 Bagi tulang kt indon cepat japgi dorNg menyalak

Bulan Yang lalu
Juairiyah Ayub
Juairiyah Ayub

Indonesia is already lose when they supporter is not respect Malay player when sing country song...

Bulan Yang lalu
Anonymous Over Truth
Anonymous Over Truth

Banyak sekali monyet" bangsa MALINGSIAL overproud disini yaaa wowww 🇲🇾💩👎🇺🇸🇱🇷😂👏👏👏👏

Bulan Yang lalu
Ren John
Ren John

Anonymous Over Truth bagus lagi monyet,kerna monyet itu lincah perumpaman nya sperti kelincahan main sepak bola. jangan aja jadi donkey alias keldai.. yg di bodoh bodohin..siapa dia?indonkey...haha....

26 hari yang lalu
Mohammad firdaus Sulaiman
Mohammad firdaus Sulaiman

indog dh klh diam🇮🇩🇮🇱🇵🇱

Bulan Yang lalu
Bek Nin
Bek Nin

Proud of our achv.. loser always be the shitty thing with the endless odour expecially comes from ANJINGnesia or in english we called as INDOGnesial

Bulan Yang lalu
Fadli Syaswi
Fadli Syaswi

Mulakan dr Tahun 2017.., Indo tak Pernah Menang sampai sekarang.., sebab Indo terlalu menganggap rendah n kecik Negara Malay.., terlebih pengulas Acaara td.., sombongnya minta ampun... Indo terlalu ramai dosa, jd tak boleh Menang lg oleh Malaysia... #Dah#Paham#OK

Bulan Yang lalu
ticos hunt
ticos hunt

bukan dari 2017 bro, INDON ditewaskan Malaysia sejak 2010 di kandang mereka sendiri dan dihadapan jutaan supporter mereka sendiri..... itu lah nikmat Tuhan kepada Malaysia setelah selalu di hina sama anjing2 Indon.....rasa kan

Bulan Yang lalu
Mohan Tv
Mohan Tv

G ada aku sih...makanya kalah hahadada

Bulan Yang lalu
Aleyh Papadopoulus
Aleyh Papadopoulus

Indognesial bangsa komunis rasis lg miskin kotor selamanya ditelapak kaki Malaysia raya....😂😂😂😂wkwkwkwkwk....

Bulan Yang lalu
m m
m m

Kecam sikap dan perbuatan je, tak perlu pun tambah perkataan miskin tu. Menghina org2/tempat yg miskin disebabkan nasib miskin tu aku rasa memang keterlaluan, tak pasal2 Tuhan terbalikkan nasib kau dan negara sekali jatuh miskin, Ya Allah minta dijauhkan la. Mengutuk sikap, perbuatan, cara buruk itu lain, mengutuk kemiskinan itu dah tahap tak beringat tu.

Bulan Yang lalu
Ariez zx
Ariez zx

Indonesia klh noob

Bulan Yang lalu
anzio lee
anzio lee

Semangat semangat dah indon tapi kalah hahahahahaha

Bulan Yang lalu
anzio lee
anzio lee

Luar biasa pengacara indonesia tapi kalah hahahahaha

Bulan Yang lalu
johan ramli
johan ramli

58:33 luar biasa. Satu gol luar biasa...

Bulan Yang lalu
Liya Maisarah
Liya Maisarah

Yakin kemenangan yang ke7 untuk indonesia ? Buset

Bulan Yang lalu
johan ramli
johan ramli

Luar biasa.... Indonesia hebat...

Bulan Yang lalu
anzio lee
anzio lee

Bola sepak kalah futsal kalah apa yg indonesia boleh sy pun tak tahu

Bulan Yang lalu
Saiful Rizal Md Zam
Saiful Rizal Md Zam

Wasit curang! 🤣

Bulan Yang lalu
TheSpeedyTigers MALAYSIA
TheSpeedyTigers MALAYSIA

saya saran kan indognesial. reply ini video. bisa untung menang ! kahkahakahakahakaaba .

Bulan Yang lalu
Black Royale
Black Royale

Kepada warga indonesia aku meminta maaf atas komen warga malaysia yg terlampau biadap,aku berharap kepada warga indo yg aku cintai dan sayangi dapat memaafkan mereka..mereka mungkin kurang kasih sayang ibubapa, menghidapi tekanan jiwa akibat dendam atau bodoh..to my country nothing enemies cant stop u..go n go team malaysia.lagi satu jangan panggil mereka indon panggil mereka indonesia ingat tu kepada warga malaysia yg bodoh..sekali lagi saya memohon seribu kali maaf atas kebiadapan warga malaysia yg komennya negatif..indonesia itu saudara malaysia yg aku cintai,aku tidak ingin dua negara ini musnah🇲🇾❤🇮🇩..

Bulan Yang lalu
Nanda Fira
Nanda Fira

Iya..saya di Indonesia juga minta maaf atas komen warga Indonesia yg kasar dan rasis KPD Malaysia.. banyak juga warga Indonesia yg respect Malaysia.. salam santun dari saya di Indonesia ❤️🇲🇾

25 hari yang lalu
I- rizall
I- rizall

jilake ko ko ingat semua rakyat malaysia ne tungul kayu ke kena sepak diam kena tumbuk diam..pegila ko mampus

Bulan Yang lalu
anahl andira
anahl andira

+ticos hunt Hahahahahahaha uuupin iiiiipin

Bulan Yang lalu
ticos hunt
ticos hunt

Tim Malaysia ada - BoBoiboy, Upin Ipin, Ejen Ali vs Tim Indon ada tempe, bakso, TKI bancuh simen, udah pasti INDON tewas di kandang sendiri... bhahahahahahahahahahaha

Bulan Yang lalu
anahl andira
anahl andira

+Syariff Hilmi iya pak Sama2.. Maaf juga. Saya cuma balesan org. sudah biasa di sosmed💕

Bulan Yang lalu
Azrul Hisham Mohd Ishak
Azrul Hisham Mohd Ishak

Gud job team malaysia. Buat rakyat indonesia esok tgk ulang tayang mana tahu boleh menang

Bulan Yang lalu
ธนัญญา บุญฤทธิ์
ธนัญญา บุญฤทธิ์

thailand AFF 1

Bulan Yang lalu
Al Muzzamil
Al Muzzamil

Ina kenapa lemah ni ayo semangat ina

Bulan Yang lalu
อยากกิน ลาบ
อยากกิน ลาบ

Indonesia​ play​ very​ well Congrats malaysia from​ Thailand​

Bulan Yang lalu
Wadaw Gaming
Wadaw Gaming

Mau Gua Geblakin Ni orang naana loly aku adalah Orang Indonesian

23 hari yang lalu
Wadaw Gaming
Wadaw Gaming

Nanaa loly Lo To Jangan Sombong Yeay Menang Terlala sombong

23 hari yang lalu
Nanaa loly
Nanaa loly

+Yudho Wicaksono Boooo kalahh. Indoggg. Ngn singpore pun kalah wkwkwkw

Bulan Yang lalu
Yudho Wicaksono
Yudho Wicaksono

NURUL HUDAZTE bodo amat soal Futsal. Buktinya bola sepak always quarter final di Asia and Malaynjing just full of shit in bottom group stage... malaynjing asshole pecundang beratt haha Kaum Najibb ajibb ajiibb idiot"

Bulan Yang lalu
wow
wow

+Yudho Wicaksono futsal pun indon boleh kalah,apatah lagj kw nak msinbola spk?hisap jark jelah kw indonn.JOKOWIDODOL

Bulan Yang lalu
hachalee Suputtra
hachalee Suputtra

โห...เตะกันยังกะชิงถ้วย

Bulan Yang lalu
Umar Hamzah
Umar Hamzah

Hadhe kalah mlu rek

Bulan Yang lalu
Kimochi ike2
Kimochi ike2

saya orang Malaysia sendiri sebenernya tim kite masih kalah mainnya sama indon cumak beruntung aja bisa berjaya

Bulan Yang lalu
amir apiq
amir apiq

+Kimochi ike2 booo....org indon mengaku org malaysia...malu la weh

Bulan Yang lalu
Ghouls Fury
Ghouls Fury

Black Royale biar ja dia nk ic Malaysia la tu

Bulan Yang lalu
Black Royale
Black Royale

+Kimochi ike2 cara kamu bercakap pun dah ketara xperlu nak tipu la..

Bulan Yang lalu
Firdaus Zakaria
Firdaus Zakaria

Gampang bangat indon nesia..mudah aja di kalah inn kikiki..

Bulan Yang lalu
Butterflyfingers Butterflyfingers
Butterflyfingers Butterflyfingers

Terima la hakikat wahai rakyat indon.negara kamu saja unda kalah sama malaysia pasal ekonomi sudah kalah pasal pendidikan pun jauh ketinggalan.pasal kesihatan pun sudah jauh ketinggalan apa lagi pasal sukan saja memang kalah Terus terutama sukan sepak bola

Bulan Yang lalu
Butterflyfingers Butterflyfingers
Butterflyfingers Butterflyfingers

+anahl andira bisa kalah kan dato lee.bisa pasukan kamu bawa piala Thomas.malaysia pernah kalah kan pasukan bola tangkis indo.dasar manusia tidak tahu malu bangga diri riak ahahaja. Bangsa memalukan

Bulan Yang lalu
rizz zikry
rizz zikry

+anahl andira indo tak standrd low class dan negara tak selamat banyak kes bom bunuh diri . bnyak gempak bumi dan stunami itu sebab kami tak ingin datang 😂

Bulan Yang lalu
anahl andira
anahl andira

+Amar Amar Miskin je tau nya.. penyokong loe gak punya duit je datang ke indonesia Lapangan Sepi Hahahahaha... modal Sosmed sich

Bulan Yang lalu
Amar Amar
Amar Amar

+Robbi Yanti hahaha.. mesti lapar kan.. mari dtg malaysia nnti aku bg nasi sama beras kat kamu ya.. kamu lapar kan.. kan indon miskin..

Bulan Yang lalu
suryani yani
suryani yani

Bikin malu..

Bulan Yang lalu
Hazim KMZ
Hazim KMZ

Pengulas Indonesia.. Aku suka semangat korang dengan memuji kemahiran player kamu, tapi tidak perlulah terlalu rasis mencari kesalahan orang lain, aku dari Malaysia kurang selesa dgn pengulas kamu

Bulan Yang lalu
MALAYA 1991
MALAYA 1991

pulasan kau tahu tak?

Bulan Yang lalu
FARAH WAHIDA
FARAH WAHIDA

Keeper superb 👍🏻

Bulan Yang lalu
MoHd HidaYaT
MoHd HidaYaT

Waduh2 indong..kalah lagi..ngak reti main bola..baik goyang dumang aja.hahaha

Bulan Yang lalu
The Crew Boyz
The Crew Boyz

Video berulang ulangan

Bulan Yang lalu
Joe Fie
Joe Fie

Biasa kalau chant rasist ni last2 dia keok 😂

Bulan Yang lalu
The Crew Boyz
The Crew Boyz

Terimalah kenyataan

Bulan Yang lalu
pakalolo7376
pakalolo7376

Para pendukung Indonesia memang terkenal diseluruh dunia dengan sikap tidak menghormati lawan....lebih2 bila lawan malaysia.tapi tulah....rezeki selalu berpihak pada malaysia...apa jenis sukan pon sudah banyak kali malaysia memalukan penyokong indonesia di tanah air mereka.wkwkwk.....tuhan dah bg banyak bala pon x prnah insaf2....

Bulan Yang lalu
Wadaw Gaming
Wadaw Gaming

Yo yo ayo yo ayo yo eh maaf Malah nyayi

23 hari yang lalu
adie haidi
adie haidi

Supporter(penyokong)indonesia sendiri banyak yang korban(mati)fanatik tak bertempat,nak tanyer supporter indonesia supporter malaysia ada tak yang mati sebab bola.😂😂

Bulan Yang lalu
nik zurnin Ibrahim
nik zurnin Ibrahim

@+King Films ..biar aku jawab....Malaysia buat begitu kerana suporter yang lain hina malaysia dulu...dan indonesia lebih banyak menghina daripada malaysia...kata malaysia yang takut..tapi indonesia yang takut

Bulan Yang lalu
Pusat Pengembangan Kawasan Strategis BPIW-PUPR
Pusat Pengembangan Kawasan Strategis BPIW-PUPR

al fajrinya payah, latihan yang bener bukan tidur.

Bulan Yang lalu

Berikutnya